Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Талон Грикспор: Кога и къде да гледаме 1/2-финала в Стокхолм

19 октомври 2024, 07:00 часа • 2030 прочитания

Голямата тенис звезда на България Григор Димитров излиза тази вечер срещу нидерландеца Талон Грикспор в мач от 1/2-финалите на турнира от сериите ATP 250 в Стокхолм. Гришо има страхотен шанс не само да стигне до финала, но да спечели и титлата в надпреварата.

1/2-финалът на Григор Димитров: Начален час и ТВ

Григор вдигна първата си титла на ATP ниво тъкмо в Стокхолм - през 2013-а. 11 години по-късно българинът отново има шанс да триумфира на този турнир, след като победи последователно Кентен Алис на 1/8-финалите и Доминик Щрикер на 1/4-финалите.

Григор Димитров

В колко часа започва мачът на Гришо срещу Грикспор в Стокхолм

Двама от фаворитите за титлата - Андрей Рубльов и Каспър Рууд, отпаднаха от турнира, като вторият загуби тъкмо от Грикспор. Гришо има победа над нидерландеца на тазгодишния US Open. Предстоящият мач между двамата в Стокхолм започва в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи Григор Димитров - Талон Грикспор

Ако Гришо стигне до финала, там ще срещне Томи Пол или Стан Вавринка. Мачът на Димитров срещу 37-ия в света Грикспор ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир - по Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате, можете да проследите Димитров - Грикспор НА ЖИВО в Sportlive!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес