Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров сгази втори французин в Индиън Уелс (ВИДЕО)

12 март 2024, 06:19 часа • 6986 прочитания

Пет мача - пет победи: това е вече статистиката на първата ни ракета при мъжете Григор Димитров срещу френския ветеран Адриан Манарино. За разлика от някои други мачове между двамата, този път Григор нямаше никакви проблеми - 6:3, 6:3.

Срещата беше от третия кръг на първия за годината Мастърс - този в Индиън Уелс. Французинът е номер 21 в света, но не успя да направи нищо срещу нашето момче, което се справи с него само за 1 час и 20 минути. Мачът обаче започна с над 2 часа закъснение спрямо първоначалната програма.

Накратко какво представляваше мачът - общо 3 пробива за Григор и нито един за Манарино, като мачът приключи с пробив за българина. Той изтърва и 0:40 преди финалния пробив. Единствената точка за пробив за Манарино беше в шестия гейм на първия сет, когато вече изоставаше с пробив. Григор вкара нисък процент първи сервис - само 51 на сто, но това не се оказа проблем.

Още: Григор Димитров стартира успешно в Индиън Уелс (ВИДЕО)

Следващият съперник на Григор ще е победителят от мача Данаил Медведев - Себастиян Корда. Медведев взе първия сет с 6:4 и се играе втори към момента на публикуване на материала.

Старата любов ръжда не хваща: Гришо и Лолита отново заедно? (СНИМКИ)

ПЪЛНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ВТОРАТА ПОБЕДА НА ГРИГОР ТАЗИ ГОДИНА В ИНДИЪН УЕЛС - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес