Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров се ядоса на треньора си - подаде му ракетата той да играе

24 октомври 2024, 17:41 часа • 2942 прочитания

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров рядко изпуска нервите си на корта, но такъв момент се случи в мача му срещу Томаш Махач на турнира във Виена. Българинът спечели първия сет, а в началото на втората част се ядоса не на кой да е, а на треньора си Джейми Делгадо.

Напрежение между Григор Димитров и Джейми Делгадо

Британският специалист бе настанен в непосредствена близост до корта, откъдето има възможност да дава напътствия на Гришо. Махач сервира в първия гейм от втория сет и успя да спечели на 30, като след последното разиграване Григор се обърна с любопитен жест към Делгадо.

Джейми Делгадо

Гришо подаде ракетата си на Делгадо

Димитров погледна към треньора си и му подаде от разстояние ракетата си в знак да играе той на корта. Гришо загуби странно точката, след като направи няколко крачки навътре към корта, но се отказа да излезе на мрежата, а в крайна сметка не успя да отиграе топката и загуби.

Вероятно Делгадо е дал инструкции на Григор - да излезе на мрежата, или пък да остане на основната линия, което е объркало българина. Димитров бе видимо афектиран от наставленията на треньора по време на разиграването и се насочи ядосан към стола си. 

Четете репортаж на мача Димитров - Махач в спортната секция на Actualno.com!

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес