Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров самокритичен: Играх слабо, надявам се утре да покажа повече

16 февруари 2024, 17:19 часа • 3047 прочитания

Водещият тенисист на България Григор Димитров бе самокритичен след трудната си победа над Александър Шевченко в три сета от 1/4-финалите ATP 500 турнира в Ротердам. Гришо призна, че играта му в този мач е била слаба, като изрази надежда това да се промени за полуфинала в събота.

Григор Димитров откровен след трудната победа над Шевченко

"Може би в последния гейм успях да направя всичко. Не искам да говоря за играта му, но аз играх слабо. Той е страхотен - видях няколко от двубоите му и той винаги играе на високи обороти. Днес не се наслаждавах много, той притежава един от най-добрите сервиси", каза Григор, цитиран от Sportlive.bg.

Григор Димитров

Играта на Гришо не бе на ниво

"Днес мачът беше по-скоро изморяващ. Особено когато играта ми не е на ниво. Усещах, че правя грешки, надявам се, че утре ще покажа повече от себе си. Начинът ми на игра бе добър, но трябва да коригирам някои неща и да играя различно. Усърдната работа, която върших през изминалите месеци ми помогна.

Просто трябва да остана в настоящето. Обичам да играя през уикендите. Благодарен съм, че играя две поредни седмици в почивните дни. Трябва да използвам възможностите си и да не приемам нищо даром", добави още Григор, който очаква Алекс Де Минор или Андрей Рубльов на 1/2-финалите.

ОЩЕ: Необяснимо: Пратиха Григор в трета глуха на следващия Голям шлем

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес