Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров с интересен коментар за Джокович след купона в София

27 септември 2024, 15:55 часа • 1251 прочитания

Първата ни ракета Григор Димитров изказа мнението си по нашумелия случай с сръбската легенда Новак Джокович. На 17 септември двамата тенисисти се срещнаха в София, за да изиграят демонстративен мач помежду си, приходите от който да отидат за фондацията на българина. Шоуто в залата беше на високо ниво, но най-обсъждана остана ситуацията, при която DJ Мартен не пусна на Джокович песента на Камелия "Луда по тебе".

Григор Димитров за престоя на Джокович в София 

След края на мача помежду им Григор Димитров и Новак Джокович се отправиха към едно от известните столични дискотеки, където имаха възможност да чуят песента на живо от самата Камелия. Кадрите от купона предизвикаха световен интерес и изглежда са стигнали чак до Пекин, където Димитров бе попитан за събитието.

"Новак е супер! Често се държи като рок звезда и всичко му е позволено! Познаваме се отдавна, приятели сме и съм му много благодарен, че дойде и помогна на фондацията", отговори Гришо. 

Григор Димитров, Камелия и Новак Джокович

С пристигането си в китайската столица след тиумфа с отбора на Европа на Laver Cup Григор сподели, че е успял да се възстанови от дългото пътуване и обнадежди, че контузията не му създава  проблеми. Точно разтежението на адуктора обаче му поречи да участва на турнира в Пекин, от който се оттегли преди пъвия мач. Тази контузия принуди Димитров да не доиграе срещите си с Данил Медведев на Уимбълдън и с Франсес Тиафо на US Open. До края на годината Гришо ще гони класиране за Финалите на ATP, като преди часове обяви участие на пореден турнир.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес