Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров призна за умората преди Шанхай и разкри най-необичайния си подарък

02 октомври 2024, 20:06 часа • 848 прочитания

Първата ракета на България Григор Димитров даде интервю за TennisTV преди участието си на Мастърс 1000 турнира в Шанхай. Хасковлията призна за умората, но желанието му да играе в Китай го е накарало да се включи в надпреварата. Гришо разкри и най-необичайния подарък, който е получавал.

Уморен, но с желание: Гришо много иска да играе в Китай

"Искам да играя толкова много в Китай. Затова съм тук. Общо взето не съм зле. Малко съм изморен, защото се случиха много неща през последните седмици. Пътувах, играх, демонстративни мачове и така нaтатък. Аз обачe съм много благодарен за всичко това. В момента тялото се държи добре. Опитвам да имам малко повече постоянни дни, но не е толкова лесно да се състезаваш, когато нещо неприятно се е задържало около теб за продължителен период от време", заяви Димитров.

ОЩЕ: Гришо: Това е един от най-добрите ми сезони, без значение дали ще се класирам за Финалите в Торино

"В момента се опитвам да избутам това настрани, за да мога да се състезавам. Тук съм и всъщност пристигнах по-рано в Шанхай. Подготовката върви добре. Има много позитиви за извличане, като се опитвам да остана с положителна настройка и се надявам да мога да играя на максимум", призна най-добрият ни тенисист.

Най-необичайният подарък на Димитров

"Най-необичайният подарък? Нека кажем един от най-готините - едни фенове бяха направили нещо като моя министатуя, която държи трофея от ATP финалите в Лондон. Детайлите са наистина страхотни. Държа я у нас в момента", разказа Гришо.

ОЩЕ: Ясен е жребият на Григор Димитров за предстоящия турнир в Шанхай

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес