Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме първия мач на Гришо в Монреал?

08 август 2024, 10:21 часа • 2141 прочитания

Звездата на българския тенис Григор Димитров излиза днес (8 август) за първия си мач на сингъл от турнира от сериите Мастърс 1000 в Монреал. Гришо се изправя срещу австралиеца Ринки Хиджиката в среща от втория кръг, която ще бъде излъчена и пряко в българския телевизионен ефир.

Григор Димитров - Ринки Хиджиката: Начален час и ТВ

Димитров вече започна участието си в Монреал, но на двойки, отпадайки още в първия мач. Сега българинът е амбициран да стигне по-далеч на сингъл, а първият съперник изглежда преодолим. Хиджиката е 74-ти в света и има една загуба от Гришо - на турнира в Бризбън тази година.

Григор Димитров

В колко часа започва мачът на Гришо с Хиджиката

Това е първият турнир за Григор Димитров след Уимбълдън, където получи контузия. Хиджиката пък трябваше да запише три победи, за да стигне до мач с Гришо. Двубоят между Григор и австралиеца е втори в програмата на корт №5 и започва веднага след мача Томи Пол - Брандън Накашима, т.е. не преди 19:30 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача на Григор Димитров в Монреал

Телевизията, която ще излъчи двубоя на Григор Димитров с Ринки Хиджиката, е Max Sport. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите срещата Григор Димитров - Ринки Хиджиката НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес