Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Нуно Боржеш: Кога и къде да гледаме третия мач на Australian Open? (ОБНОВЕНА)

19 януари 2024, 23:03 часа • 19431 прочитания

Водещият тенисист на България Григор Димитров разбра кога ще играе срещата си от третия кръг на първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open. Българинът ще се изправи срещу португалеца Нуно Боржеш в събота сутрин в опит да влезе във втората седмица на турнира.

Григор Димитров - Нуно Боржеш: Начален час и ТВ

Гришо започна участието си на Откритото първенство на Австралия с две четирисетови победи над унгареца Мартон Фучович и представителя на домакините Танаси Кокинакис. Боржеш пък отстрани Максимилиан Мартерер, а след това изненадващо отстрани Алехандро Давидович Фокина, като и в двата мача спечели в три сета.

ОЩЕ: Трънлив път за Григор Димитров към мечтания трофей на Australian Open

Григор Димитров

В колко часа започва мачът Григор Димитров - Нуно Боржеш?

Григор Димитров не се изправял срещу Боржеш, който е 69-и в световната ранглиста. Двубоят между двамата ще се състои на "Kia Arena" в ранните часове на събота. Срещата ще започне не преди 6:30 часа българско време, но по всяка вероятност ще стартира по-късно, тъй като преди това трябва да се изиграят още три мача на същия корт.

Ще предава ли българска телевизия срещата на Григор с Боржеш?

Мачовете от Australian Open се излъчват пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които предават турнира в България, са Eurosport и Eurosport 2. Все пак е възможно мачът на Гришо да не получи ефирно време, като в такъв случай можете да проследите срещата НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Григор Димитров се срина срещу аутсайдер и напусна Australian Open (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес