Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Лоренцо Сонего: Кога и къде да гледаме мача в Ротердам?

13 февруари 2024, 20:16 часа • 8665 прочитания

Звездата на българския тенис Григор Димитров започва участието си на турнира от сериите ATP 250 в Ротердам. Първият мач на българина е срещу Лоренцо Сонего, а срещата ще се изиграе в сряда, 14 февруари, като ще бъде излъчена и пряко в българския телевизионен ефир.

Григор Димитров - Лоренцо Сонего: Начален час и ТВ

Григор пристигна в Ротердам директно от Марсилия, където в неделя спори за титлата с Юго Умбер, но отстъпи в два сета. Българинът получи и реверанс от организаторите, които му позволиха да стартира в Ротердам на възможно по-късен етап, за да възстанови от мача в неделя.

ОЩЕ: Григор Димитров в топ 3 на фаворитите за титлата в Ротердам

Григор Димитров

В колко часа започва мачът Димитров - Сонего

Двубоят на Григор със Сонего ще се изиграе на Централния корт, като срещата е втора в програмата на корта в сряда. Първият мач е между Гаел Монфис и Денис Шаповалов, като започва в 12 часа българско време. Това означава, че мачът Димитров - Сонего ще започне не преди 14 часа.

Григор Димитров - Лоренцо Сонего: Коя телевизия ще дава срещата?

Телевизията, която предава мачовете от турнира в Ротердам, е Max Sport. Срещата между Григор Димитров и Лоренцо Сонего ще бъде излъчена пряко в ефира на Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Григор Димитров - Лоренцо Сонего НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес