Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Фабиан Марожан: Кога и къде да гледаме отложения мач от Ролан Гарос?

30 май 2024, 09:36 часа • 12012 прочитания

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров излиза днес за втория си мач от Откритото първенство на Франция. Българинът се изправя срещу Фабиан Марожан, а срещата трябваше да се проведе още в сряда, но заради дъждове се отложи за четвъртък (30 май).

Григор Димитров - Фабиан Марожан: ТВ и начален час

Григор стартира на Ролан Гарос с победа над Александър Ковачевич в три сета. Сега българинът за първи път ще премери сили с Марожан, който е в топ 50 на световната ранглиста. Унгарецът е считан за коварен опонент, след като преди година изхвърли Карлос Алкарас от Мастърса в Рим.

ОБНОВЕНО: Григор Димитров победи Фабиан Марожан след "геврек" 

Григор Димитров

В колко часа започва мачът

Двубоят на Григор и Марожан е първи в програмата на Корт №14 и се очаква да започне в 12:00 часа българско време. Програмата на Ролан Гарос се обърка сериозно заради дъждовете в сряда, но прогнозата за времето за Париж в четвъртък изглежда по-благоприятна. 

Коя телевизия излъчва Ролан Гарос

Иначе телевизията, която излъчва мачовете от Ролан Гарос в България, е Eurosport. Двата канала - Евроспорт 1 и Евроспорт 2, потенциално може да излъчват двубоя на Григор Димитров. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Димитров - Марожан НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес