Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Джордан Томпсън: Кога и къде да гледаме 1/2-финала в Бризбън?

05 януари 2024, 17:25 часа • 14992 прочитания

Спортист номер 2 на България Григор Димитров излиза в събота по обяд срещу австралиеца Джордан Томпсън в среща от полуфиналите на турнира от сериите ATP 250 в Бризбън. Ако стигне до победата, българинът ще може да атакува трофей още на старта на новата 2024 година.

Григор Димитров - Джордан Томпсън: Начален час и ТВ

Григор Димитров се добра до полуфиналите, след като победи Анди Мъри, Даниел Алтмайер и Ринки Хиджиката. Там феновете на Гришо се надяваха, че ще се състои мач срещу легендата Рафаел Надал, но испанецът допусна сензационен обрат срещу Томпсън в близо 3 часа и половина битка.

Джордан Томпсън

В колко часа започва полуфиналът на Григор в Бризбън

Гришо се е изправял два пъти срещу Томпсън, като има загуба в Маями през 2019-а и победа в Индиън Уелс през 2022-ра. Предстоящият двубой на Григор срещу Джордан Томпсън в Бризбън е в събота по обяд - след 12:30 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи Григор Димитров - Джордан Томпсън

Турнирът в Бризбън се излъчва пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, който ще излъчи мача на Григор Димитров срещу Томпсън, е Max Sport 2. Ако нямате възмонжост да гледате срещата, то можете да проследите Григор Димитров - Джордан Томпсън НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес