Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Александър Шевченко: Кога и къде да гледаме 1/4-финала в Ротердам?

16 февруари 2024, 06:00 часа • 8279 прочитания

Звездата на българския тенис Григор Димитров ще се изправи срещу казахстанеца Александър Шевченко в четвъртфинален мач от турнира от сериите АТП 500 в Ротердам. Двубоят, който ще е първи между двамата състезатели, ще се проведе на 16 февруари, петък и ще бъде излъчен пряко в родния телевизионен ефир.

Григор Димитров - Александър Шевченко: Начален час и ТВ

До момента в Нидерландия хасковлията записа две чисти победи срещу Лоренцо Сонего (Италия) и Мартон Фучович (Унгария). От своя страна съперникът му от Казахстан се справи с китаеца Джиджън Джан в първия кръг, след което изненада седмия в света Холгер Руне. 57-ият в ранглистата на ATP Шевченко е на 23 години, а най-доброто класиране в кариерата му е номер 48.

ОЩЕ: Ранглиста на ATP: Григор Димитров увеличи актива си и доближи топ 10

Пас към миналото

В колко часа започва мачът Димитров - Шевченко

Двубоят на Гришо с Александър Шевченко ще се изиграе на Централния корт, като срещата е втора в програмата на корта в петък. Първият сблъсък там е на двойки между Александър Ерлер/Лукас Миедлер и Уесли Коолхоф/Никола Мектич, който е с начален час 12:00. Това означава, че Димитров ще излезе на корта не преди 14:00 часа българско време.

Григор Димитров - Александър Шевченко: Коя телевизия ще дава срещата?

Телевизията, която предава мачовете от турнира в Ротердам, е Max Sport. Срещата между Григор Димитров и Александър Шевченко ще бъде излъчена пряко в ефира на Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Григор Димитров - Александър Шевченко НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Григор Димитров направи голямо признание към Умбер след загубения финал

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес