Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джокович имитира Меси: Какво гледаш?! Изчезвай! (ВИДЕО)

13 януари 2023, 14:59 часа • 5653 прочитания

Бившият световен номер 1 в тениса Новак Джокович имитира аржентинската футболна звезда Лионел Меси по време на тренировка във фитнеса. Ноле се готви да атакува 10-а титла на Australian Open, но високите очаквания към него не му пречат да се забавлява.

Новак проведе тренировъчно занимание във фитнес залата, където бе и аржентинският му колега Диего Шварцман. Двамата решиха да заснемат любопитно видео, в което Джокович пресъздаде култова реплика на Лео Меси от Световното първенство по футбол в Катар.

По време на футболния шампионат Меси бе заснет да се обръща към нидерландеца Ваут Вегхорст с думите "Какво гледаш, глупак? Какво гледаш? Изчезвай". Ноле отправи шеговите същите думи към сънародника на Меси Шварцман, който едва сдържаше смеха си.

Новак Джокович също не може да се похвали, че е сред най-спокойните тенисисти, като често изпуска нервите си на корта. На финала на турнира в Аделайда в началото на годината Джокович изгони двама от щаба си, но пък след това спечели 92-рата си титла в кариерата.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес