Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Депресираната жертва на Гришо: Шокиран съм, ще боли дълго

10 юли 2023, 14:14 часа • 2899 прочитания

Първата ракета на България Григор Димитров размаза световния номер 10 Франсис Тиафо в двубой от третия кръг на "Уимбълдън". Хасковлията се представи блестящо, не даде сет и остави без никакъв шанс своя съперник, който не скри разочарованието си след унизителното поражение.

Американският тенисист призна, че се чувства изключително зле от играта си, която определи като "депресираща". Той заяви, че никога не е преживявал по този начин която и да е загуба. Тиафо все пак отдаде заслуженото и на Гришо.

ОЩЕ: Григор Димитров: Аз също съм млад и талантлив, ако изключим "млад" (ВИДЕО)

"Ще бъде трудно да се прибера у дома и всички ще се радват да ме видят, но аз просто няма да искам да правя нищо. Никога не съм се чувствал така след загуба. Това е просто лудост за мен. Искам да спечеля турнир от Шлема и не чувствам никакви очаквания, освен че днес се представих зле", каза той.

"Да играеш толкова слабо е депресиращо, особено на Уимбълдън. Трябва да живея с това. Ще боли доста дълго време. Трудно е за преглъщане. Шокиран съм от представянето си. Играх ужасяващо и това е недопустимо. Искам да кажа, че той свърши добра работа. Превъзхождаше ме", сподели световният номер 10 Франсис Тиафо.

ОЩЕ: Кога и къде да гледаме Григор срещу световния №6 Холгер Руне на Уимбълдън

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес