Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дежавю: Кога и къде да гледаме сблъсъка на Григор Димитров с Лоренцо Музети

30 октомври 2023, 08:00 часа • 5088 прочитания

Първата ракета на България Григор Димитров започва участието си на турнира Мастърс в Париж. Хасковлията ще премери сили с коравия италианец Лоренцо Музети в първия кръг. При евентуална победа най-добрият ни тенисист ще срещне световния номер 3 Даниил Медведев.

Гришо пак срещу Музети на старта

Гришо получи дежавю при жребия за надпреварата във френската столица. Както на ATP 500 във Виена, той изтегли "късата клечка" и получи същите противници. Преди дни Димитров премина безпроблемно през Музети с 6:3, 6:4. Ако историята се повтори, българинът ще има шанс за реванш срещу Медведев, който го отстрани в Австрия.

ОЩЕ: Борбен Григор даде здрав отпор, но не успя да детронира Медведев (ВИДЕО)

Григор Димитров

Кога да гледаме сблъсъка

Срещата между първата ни ракета и Музети ще се проведе в зала "Берси". Двубоят ще се играе на по-малкия корт №1, като е шести в програмата за деня. Тя стартира в 12:00 часа българско време с Николай Джари-Алексей Попарин. Евентуално представителят ни ще излезе не по-рано от 19:00 часа.

Къде да гледаме мача

Балансът в мачовете между Григор Димитров и италианеца е 1:1. Паритетът ще бъде развален на 30 октомври. Информация за това коя телевизия ще дава Григор Димитров срещу Лоренцо Музети може да намерите в спортната ТВ програма в Sportlive.bg, като отново там ще можете да проследите и НА ЖИВО Григор Димитров-Лоренцо Музети в случай, че нямате възможност да го гледате по телевизията.

ОЩЕ: Пас към миналото: Обрат срещу 3-ия в света носи първата ATP титла на Григор (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес