Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Започна онлайн гласуването за „Добрият самарянин“

09 ноември 2018, 10:44 часа • 524 прочитания

Последна шеста номинации постъпила за тазгодишните награди „Добрият самарянин“. Тя е за доброволците от Сдружение с нестопанска цел „Диабет”, които ежедневно се грижат за здравето на хора, страдащи от диабет, и за ранно откриване на заболяването. Самите те страдат от болестта или имат в близък с диабет. Ежедневно предават натрупания опит и оказват безвъзмездна подкрепа на болни и техните близки, осигуряват здравна информация и необходими консумативи на болни в малките населени места.

Към вече подадената номинация от граждани за г-н Янко Янков в рамките на срока е получена нова от "Лайънс клуб Стара Загора - Тракия" за ново добротворство от края на октомври. 

Вече е в ход онлайн гласуването и всеки може да гласува за „Отличието на общността“ на www.samaritans.bg/dnes до 28 ноември.

Церемонията по връчване на Годишните награди „Добрият самарянин“ ще бъде на 17 декември от 19:00 часа в залата на Държавна опера - Стара Загора.

“Добрият Самарянин - добротворството създава общности” е тазгодишното мото на инициативата, чрез която добротворството свързва поколения, изгражда общности и вдъхновява бъдещето.

Анжелина Велчева
Анжелина Велчева Отговорен редактор
Новините днес