Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ученици от Стара Загора - с награди от бизнеса в града

26 януари 2019, 20:17 часа • 4648 прочитания

Четирима старозагорски учченици бяха наградени по време на връчването на традиционните награди на бизнеса. Ивет Тодорова от 11-и клас и Антонина Койчева от 12-и клас учат “Строителство и архитектура” в Професионалната гимназия по строителство, геодезия и архитектура “Лубор Байер”. Наградите те получиха за отличен успех и активно участие в училищни и извънучилищни дейности.

Възпитаникът на Гимназията с преподаване на чужди езици “Ромен Ролан” - Даниел Ладжев бе удостоен с награда за най-перспективен млад състезател. Той е спортист на Таекуондо клуб “Августа” и е балкански шампион, бронзов медалист на европейското първенство и водач на световната ранглиста в своята категория.

Четвъртият награден е 13-годишният Добромир Иванов от Националното училище за музикални и сценични изкуства “Христина Морфова”. Малкият саксофонист свири на старта на “Българската Коледа” в Стара Загора и на запалването светлините на елхата в Президентството.

По време на церемонията бе връчена и още една нетрадиционна награда - „Иновации в сферата на културата за 2018 г.”, която получи директорът на старозагорската опера Огнян Драганов.

Анжелина Велчева
Анжелина Велчева Отговорен редактор
Новините днес