Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Младеж загина при падане на колата му в река Тунджа

31 януари 2016, 11:56 часа • 2949 прочитания

Един младеж загина на място, а друг е в тежко състояние в старозагорската болница след тежък пътен инцидент между гр. Николаево и с. Едрево, информира БГНЕС. 

Младежите са се прибирали от дискотека тази сутрин около 5 часа, оставили свои приятели в близкото село и тръгнали да се прибират към Николаево.

На десен завой над река Тунджа, водачът не завива, а направо полита в дерето.

След полет над 60-70 метра, колата тупва, след което отново отскача и прави още един полет от 50-60 метра и пада на островче в реката. От първото приземяване, единият младеж изпада от колата, което спасява живота му, а другият загива на място.

Пострадалият е откаран в болницата в Стара Загора в тежко състояние и опасност за живота. Според специалистите на мястото на катастрофата, колата се е движила с над 150 км/ч. Екипи на пожарната и полицията извадиха на сушата тялото на загиналото момче.

Заради неяснотата колко човека са пътували, и дали няма други жертви, бяха мобилизирани няколко екипа на полицията пожарната, които часове наред претърсваха района на инцидента. предстои автоекспертите да установят точната причина за тежката катастрофа

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес