Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кандидатите за председател на БСП поканени за дебат в Стара Загора

17 август 2020, 18:27 часа • 2490 прочитания

Старозагорските социалисти поканиха петимата кандидати за председател на БСП на дебат за бъдещето на партията, съобщават от пресцентъра на партията в Града на липите. На 19 август, сряда, от 18 часа в Зала 1 на комплекс „Верея“ старозагорските членове на партията могат да участват в предизборна среща. 

Валери Жаблянов, Георги Тодоров, Кирил Добрев, Корнелия Нинова и Красимир Янков са получили покана да представят вижданията си за развитието на партията, коалиционната политика в лявото пространство и в управлението на страната. В предизборните дебати кандидатите ще споделят и най-важното, което днес БСП може да предложи на обществото в условията на политическа криза (икономика, върховенство на закона, данъчна система, здравеопазване, образование и др.). Срещата се очаква да започне с встъпителни експозета на кандидатите, след което те ще отговарят на въпроси от присъстващите. 

Припомняме, че прекият избор за председател на БСП ще се проведе на 12 септември. Ако се стигне до балотаж, той ще бъде на 19 септември. По решение на националния съвет на 26 септември ще заседава 50-ият конгрес на Столетницата.

Анжелина Велчева
Анжелина Велчева Отговорен редактор
Новините днес