Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Затварят част от Софийския околовръстен път за измиване

18 май 2023, 10:49 часа • 1399 прочитания

Столичната община въвежда временна организация на движение по Южната дъга на Софийския околовръстен път, във връзка с измиване с автоцистерна на пътното платно, тротоарите и спирките в участъка.

От 23:00 часа тази вечер до 5:00 часа на 19 май (петък) се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на СОП в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението на автомобили ще се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

От 23:00 часа на 19 май до 5:00 часа на 20 ,ай се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на СОП в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“. Движението ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23:00 часа на 20 май до 5:00 часа на 21 май се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на СОП в участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес