Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Включи се като доброволец в организацията на Sofia Fun Fest

14 септември 2015, 15:44 часа • 4127 прочитания

Фестивалът за деца Sofia Fun Fest 2015 кани доброволци с желание да се включат в организацията на празника за спорт и изкуство. Съорганизатор на събитието е Actualno.com.

По време на Sofia Fun Fest 2015 децата ще имат възможност да научат повече за спортовете, които обичат, да открият нови такива, да намерят приятели и да бъдат вдъхновени от треньори, преподаватели и легендарни български имена в спорта.

Фестивалът ще се случи 19 септември (събота) в Sofia Ring Mall до кръговото кръстовище на Околовръстен път в близост до отбивката за лифт Симеоново. Желаещите да се включат в организацията ще ни помогнат с раздаването на брошури, контакт с гостите на събитието и други дейности, свързани с игри и прояви.

В празника ще се включат спортни школи и клубове от широк кръг от спортове - спортисти и треньори, които да вдъхновят децата и да разпалят тяхното желание за активен и здравословен начин на живот и ще ги запознаят със специфичните особености и ползи на конкретния спорт. Това ще помогне и на родителите при избор на подходяща школа спрямо възрастта, характера, таланта и уменията на своето дете. С участието си във всички арт забавления децата ще преоткрият нови заложби и ще развият своя талант.

Всеки съпричастен с проблемите на децата с увреден слух ще може да се включи в благотворителния базар. Със събраните средства ще се закупи FM системата Amigo T5/R5 позволява директно предаване на сигнал от предавателя към приемницитре в слуховите апарати на децата, които се обучават.

В томболата на финала ще раздадем много подаръци, осигурени от нашите приятели от Sofia Ring Mall и Funtasy, Vivacom, Караджъ Турс, Clever Book, Kids Optics и спортните школи, участващи във феста. Fusion Academy ще се включат с награди и интересни изненади.

Sofia Fun Fest 2015 се осъществява с генералната подкрепа на Vivacom.

Повече за фестивала може да откриете на сайта на Sofia Fun Fest 2015, като може да се присъедините и към събитието във Facebook.

Всички доброволци, които искат да помогнат в организацията са добре дошли! Желаещите могат да ни пишат на страницата на Actualno.com във Facebook или се обадят на следните номера: +359 2 953 23 25, +359878237601. 

Очакваме Ви с нетърпение!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес