Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Костинброд изрази благодарност към местното районно управление

29 юни 2021, 16:26 часа • 3322 прочитания

Община Костинброд изказва своята искренна благодарност към ръководството и служителите на РУ – Костинброд за взаимното сътрудничество и активна дейност.

Служителите на МВР в община Костинброд през последните години активно противодействат на престъпността и добрата съвместна работа между двете институции е доказана в многобройни акции и дейности, отразени в множество медии.

Заеманата достойна професионална и гражданска позиция от служители на РУ- Костинброд е високо морално оценявана не само от ръководството на община Костинброд, но и от граждани, чийто права са били засягани по различни поводи и в различни ситуации. След проведени специализирани полицейски дейности в изключително кратки срокове извършители на деяния са откривани и санкционирани по надлежния законов ред.

Във връзка с престоящия професионален  празник на служителите на МВР – 5 юли,  засвидетелстваме уважение и респект към изпълнения професионален дълг на Главен инспектор Александър Нецов и като началник на РУ-Костинброд кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов го удостои с почетен плакет за проявен висок професионализъм в изпълнение на служебните си задължения!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес