Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Инж. Ивайло Симеонов: "Кмет на годината" е признание за всеотдайната работа на моя екип

19 септември 2019, 18:41 часа • 6371 прочитания

Кметът на Елин Пелин инж. Ивайло Симеонов е един от големите победители в конкурса "Кмет на годината" за мандат 2015-2019. Той спечели приза в категория "Инвестиции и работни места. Наградата му бе връчена от регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Карел Крал.

Симеонов използва профила си във фейсбук, за да благодари за отличието на целия екип на общината и на всички, които са гласували за него в националното допитване:

"Искам да споделя, че лично за мен, това е оценка за работата през целия ми мандат. Това е признание, отражение на всеотдайната работа на моите колеги от общинска администрация и на голяма част от членовете на общинския съвет. Тук трябва да благодарим и на гражданите на общината, които устояват на несгодите на икономическия ръст, за да създадем мястото, в което всички искаме да живеем. Съзнавам, че не е по-силите на нито един кмет да покрие всички очаквания към неговите задължения и работа, но съм уверен, че силните, интелигентните и добронамерените ми съграждани, оценяват постигнатото до тук. Благодаря за добрите думи, които ме окриляваха в трудните моменти и усмивките на лицата Ви, които осмисляха усилията ми.

Не съм по лозунгите, но бъдещето наистина може да е такова каквото пожелаем и търсим, стига достатъчно хора да повярват и да се включат, дори само емоционално, в развитието на общината. Кметът, който и да е той, е отражение на състоянието на обществото и аз наистина се надявам да покривам част от това, което заслужават шопите.

Бъдете благословени!

Подпис: Един атом, зареден със силния шопски ген!"

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес