Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Димов е "Кмет на годината"

16 октомври 2021, 16:32 часа • 793 прочитания

Кметът на Божурище Георги Димов се похвали, че е станал победител в категорията "Кмет на годината". "Днес е един забележителен ден за община Божурище!Станах победител в категория "Кмет на годината", написа Димов на официалната си страница във Фейсбук. 

Работата ми и тази на общинска администрация, днес бе възнаградена чрез това признание. Искам да благодаря на целия екип на "Кмет на годината" за номинацията и наградата, подчертава Димов. 

Благодаря на всички Вас - гражданите, гласували за мен. Вие сте онази сила, която ме кара да работя, да се надграждам и да правя постъпления за все повече реализирани проекти, отбеляза кметът на Божурище. 

Благодаря на всичките си колеги за труда и упоритостта, които влагат в справянето си с всички задачи. Благодаря на всички разумни общински съветници милеещи за развитието на общината, допълва той. 

През изминалите шест години, работихме усилено в посока развитието на града и селата. Изпълнихме редица инфраструктурни проекти, които преобразиха облика на целия ни град и част от селата, гарантирам, че ще продължим да работим с още по-голямо желание и хъс за реализация, завърши Георги Димов. 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес