Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фандъкова видя от хората и вот за промяна, ще говори с Борис Бонев

03 ноември 2019, 22:08 часа • 1905 прочитания

Ще изчакаме окончателните резултати и тогава ще говорим за управлението на София. Хората очакват работа, но очакват и промяна. Това бяха първите думи на Йорданка Фандъкова, която по предварителни данни печели нов мандат като кмет на София.

Обявих, че ще направя промени в структурата на управлението на общината. Ще представя проект за новата структура на общината, заяви още Фандъкова. По думите ѝ със сигурност ще се водят разговори с Борис Бонев като общински съветник.

Искам специално да благодаря на десните хора, които показаха отговорност, заяви Фандъкова. Тя не се съгласи, че има ниска избирателна активност заради това, че в София изглежда активността ще е под 50%.

"Обърнах се към всички софиянци, които искат работата за града да продължи", каза кметицата.

По въпроса с ГЕРБ, Фандъкова не отговори конкретно какви промени още се чакат – щели да се представят такива, като бъдат обсъдени, след като премиерът Бойко Борисов говори вече в тази насока. Какво каза той – вижте в този материал!

"Доста неща видях в тази кампания, направила съм си изводите", многозначителна беше Фандъкова при въпрос дали е усетила "подливане на вода" отвътре.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес