Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Асфалтът - първо благо в приказката на ГЕРБ, но не и в Княжево (ВИДЕО)

07 септември 2019, 17:27 часа • 5316 прочитания

И тази година, последна в третия мандат на кметската емблема на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, беше белязана от повече активност по големи инфраструктурни проекти в София. При обявяването на кандидатурата си за четвърти мандат, Фандъкова посочи три свои приоритета, единият от които е "работа в кварталите".

Филм, с дължината на кинопродукция, показва колко работа има да бъде свършена в Княжево. А авторите му казват следното: "Заснети са абсолютно всички улици в този столичен квартал. От кадрите, които са повече от час става ясно, че всички улици са в окаяно състояние и че поддръжката им е спряла от години. Създадена е страница във Facebook "Да спасим Княжево", в която е публикуван този филм, плод на много часове труд на гражданите. От гражданската група заявяват, че до дни ще имат и нов филм, който ще е на друга тема и се надяват да пожъне същия успех".

"Решили сме да направим публично достояние как от район Витоша подържат квартала в последните повече от 10 години", заявиха от "Да спасим Княжево".

Припомняме, че кмет на района е зам.-председателят на СДС Теодор Петков. Само преди седмица на показ бяха извадени негови доста интересни имотни сделки - припомнете си какви в този материал! Както и на евроизборите, на местните избори ГЕРБ и СДС вече обявиха съюз - в пресконференция, на която нямаше журналисти. А какво каза Бойко Борисов за имотното минало на Петков - вижте в този материал!

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес