Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Започват мащабни ремонти в община Божурище

07 декември 2020, 18:30 часа • 2388 прочитания

Подмяна на водопроводни участъци и асфалтиране на улици ще бъдат извършени през следващата година в няколко села от община Божурище. Това съобщи кметът Георги Димов на профила си във Facebook.

В село Храбърско ще бъде направен инженеринг, включващ ремонт на уличен водопровод и асфалтиране на участъци от улиците “Липа“, “Българче“, “Момина сълза“ и „Акация“. За село Хераково ще бъде извършено проектиране, изпълнение на строително-монтажни работи и авторски надзор на ул. „Черковна“, както и инженеринг, включващ изготвяне на технически проект за основен ремонт на участък от уличен водопровод на ул. “Васил Левски”, изпълнение на предвидените в проекта строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор.

В с. Пожарево е предвиден инженеринг, включващ ремонт на уличен водопровод и асфалтиране на участък от ул. „Христо Стефанов”. Ще бъде изготвен и технически проект за ремонт на уличен водопровод, възстановяване на отводнително съоръжение и асфалтиране на участък от ул. "Латинка", след което ще бъдат изпълнени предвидените в проекта строително-монтажни работи под авторски надзор.

ПОДМЯНА НА ВОДОПРОВОДНИ УЧАСТЪЦИ И АСФАЛТИРАНЕ НА УЛИЦИ ...

Публикувахте от Георги Димов в Понеделник, 7 декември 2020 г.
Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес