Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Волен Сидеров: "Атака" спасяват положението, когато всички рушат

23 октомври 2018, 07:30 часа • 2121 прочитания

Волен Сидеров влезе в ролята на спасител на кабинета и от остър радикален политик все по-често се превръща в бранител на статуквото. Освен, че сне доверието от Валери Симеонов, заради изказването му, че уж болни деца са водени от площадите от кресливи майки, по повод протеста "Системата ни убива", Сидеров се разграничи и от премиера Борисов. 

"Не съм съгласен с призива на Бойко Борисов, че не може да се меси на отношенията в ОП, защото е трябвало ние да ги изчистим", заяви той с публикация в социалните мрежи. 

"Искам тук да коригирам - тук не става дума за отношенията ми със Симеонов, а за абсолютно недопустимо изказване на вицепремиер от държавата и политическата реакция в цивилизованите страни е оставка.

"Атака" предлага конструктивен вариант, който запазва коалицията, НФСБ и Симеонов са тези, които рушат коалицията и правителството", заяви той и допълни: "Атака" се опитва да спаси положението.

"Ако Валери Симеонов остане вицепремиер, значи другите са съгласни с неговото изказване за майките на хората с увреждания. Аз НЕ СЪМ съгласен! Затова му искам оставката и свалям политическо доверие от него като вицепремиер", каза още лидерът на "Атака".

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес