Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Водата в Банкя спира за пет часа

03 януари 2014, 07:12 часа • 12790 прочитания

Днес, 3 януари, във връзка с подмяна на пожарен хидрант по ул. "Иван Вазов" в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района, съобщиха от дружеството.

Водата ще бъде спряна в Банкя централна част между ул. "Цар Освободител", ул. "Варна", ул. "Христо Смирненски"; карето между ул. "Цар Симеон", ул. "Търнов рид", ул. "Рила", ул. "Иларион Макриополски"; кв. "Вердикал"; местност Старо село.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска разположена пред община Банкя и на площада на кв. "Вердикал". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес