Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Васил Божков ще обяви утре новия собственик на ПФК „Левски“

12 май 2020, 17:31 часа • 3069 прочитания

Акциите за прехвърляне на собствеността на контролния пакет акции на ПФК „Левски“ пристигнаха днес, 12 май, на територията на България. Това съобщиха от „НОВЕ АД Холдинг“.

Утре – 13 май 2020 г, в 8:00 ч. Васил Божков ще обяви официално новия собственик на мажоритарния дял акции, както и подробностите около решението си и къде ще бъде извършено предаването им, планирано за 9:00 ч. на същия ден.

Ето и пълното изявление:

"Във връзка с предстоящото прехвърляне на собствеността на контролния пакет акции на Левски, бихме искали да ви уведомим следното: 

Акциите пристигнаха днес, 12 май, на територията на България.

Утре – 13 май 2020 г, в 8:00 ч. г-н Васил Божков ще обяви официално новия собственик на мажоритарния дял акции, както и подробностите около решението си и къде ще бъде извършено предаването им, планирано за 9:00 ч. на същия ден".

Припомняме, че старши треньорът на Левски-Лукойл Константин Папазов заяви в неделя, че ще стане притежател на акциите. Вчера пък се проведе среща между него, Павел Колев и феновете на синия клуб, на която стана ясно от шефа на НКП Левски Степан Хиндлиян, че предстои събитие за рождения ден на столичния гранд и възстановяване на дарителската сметка.

Вижте още:

Какво бъдеще очаква "Левски" - четете между редовете

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес