Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В разгара на лятото Coca-Cola раздава над 600 страхотни награди

10 юли 2024, 16:54 часа • 2041 прочитания

Лятото е тук и Coca-Cola е подготвила специални изненади и стотици страхотни награди за потребителите и феновете си. В разгара на сезона, провокирана от желанието си да предостави на консуматорите възможността да се насладят на автентичния вкус на Coca-Cola, сервирана по перфектен начин, компанията стартира две вълнуващи активности под формата на промоция и игра, които ще направят летните дни още по-запомнящи се. От 8 юли до 8 септември 2024 г., те предоставят възможност за спечелването на страхотни награди в мобилното приложение Coca-Cola App, сред които лек автомобил FIAT 500e La Prima 3+1., 10 бр. падъл борд WATTSUP MORA STANDUP, 100 хладилни раници и 500 комплекта, включващи по 6 контурни чаши Coca-Cola.

Играта за лек автомобил FIAT 500e не е обвързана с покупка и единственото, което участниците трябва да направят, за да се включат, е да изтеглят приложението Coca-Cola App и да се регистрират, следвайки стъпките. След успешна регистрация, е необходимо потребителите да отговорят на въпроса: „Коя за вас е най-важната стъпка за перфектно сервирана Coca-Cola (Perfect Serve)?“, след което да отидат в секцията за участие и да се включат в томболата за спечелването на лек автомобил FIAT 500e La Prima 3+1. Един участник може да участва само веднъж в играта за лек автомобил, независимо от броя на отговорите на въпроса. В нея има право да участва всяко лице, навършило 18 години, ползващо услугите на мобилното приложение Coca-Cola App. Победителят от играта ще бъде обявен, след приключване на обявения период за участие, на www.coca-cola.bg, https://bg.coca-colahellenic.com, както и в мобилното приложение Coca-Cola App.

Втората вълнуваща промоционална активност е обвързана с покупка на продукти Coca-Cola, а участниците в нея могат да спечелят 10 бр. падъл борд WATTSUP MORA STANDUP, 100 бр. хладилни раници и 500 бр. комплекти от по 6 контурни чаши Coca-Cola. За да опитат късмета си, потребителите трябва да са на минимална възраст от 16 години, да закупят класическа Coca-Cola в стъклена бутилка, да влязат в мобилното приложение Coca-Cola App, да регистрират кода под етикета, след което ще имат възможност да попълнят съответния брой пъти анкета, която ще бъде обвързана с изживяването в посетеното от тях заведение. След регистрация на кода/кодовете под етикета в Coca-Cola App и отговаряне на всички въпроси от анкетата, потребителите прибавят по една точка в секцията „своите точки“. С необходимия брой точки, съгласно правилата на играта, публикувани в Coca-Cola App и www.coca-cola.bg, могат да играят за описаните награди. За да участват за спечелването на падъл борд WATTSUP MORA STANDUP потребителите трябва да са регистрирали 8 кода от участващите опаковки, 3 кода за хладилна чанта и да се включват само с 1 код за спечелването на комплект от 6 бр. контурни чаши Coca-Cola. Победителите ще бъдат обявявани в 9 поредни седмици, като изтеглените късметлии ще получават имейл на електронната си поща, с която са се регистрирали в Coca-Cola App, за да бъдат известени за наградите си.

Повече информация за игрите и условията можете да намерите тук, както и в мобилното приложение Coca-Cola App.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес