Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Третото издание на Open Mind на Теленор дава работа на нови служители

23 ноември 2017, 14:50 часа • 1076 прочитания

Всички знаем колко е трудно на хората с уреждания да намерят своята подходяща работна среда. Често пъти те са дискриминирани и нямат възможност да се реализират успешно в професионален план. За щастие бизнесът у нас развива все повече програми за интегриране и професионално развитие на хора с увреждания.

Доказателство за това е третото издание на успешно наложилата се програма Open Mind на Теленор България. Инициативата дава възможност на хора с увреждания да повишат квалификацията и конкурентоспособността си чрез работа в компанията. Тази година трима нови служители започват работа в Теленор България. Вчера те бяха представени от главния изпълнителен директор на компанията Оле Бьорн Шулстъд и бяха приветствани от колегите си в звена „Клиентски жалби“, „Обслужване на клиенти“, „Устойчиво развитие“.

Новите служители ще работят по конкретен проект за период от 2 години, а Теленор ще им осигури отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение. През този период участниците ще могат да обогатят знанията и уменията си, да се учат от най-добрите професионалисти в компанията и да натрупат опит и увереност. След приключване на участието си, те ще получат възможност да останат на постоянна работа или подкрепа за професионална реализация извън компанията.

Програмата за хора с увреждания се провежда ежегодно като част от дългосрочната стратегия по корпоративна отговорност на Теленор и глобалната инициатива на Теленор Груп Open Mind.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес