Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тони Димитрова за обвинения Левон Манукян: Ако си виновен, ще се срамувам заедно с теб

03 октомври 2024, 17:10 часа • 829 прочитания

Певицата Тони Димитрова написа в своя официален Facebook профил прочувствено обръщение към вече бившия директор на Театрално-музикалния филхармоничен център в Разград - Левон Манукян. Причината е неговият арест и повдигнато обвинение за длъжностно престъпление в особено големи размери, заради разкритата схема за източване на държавни средства от Министерството на културата. В последните дни стана ясно, че освен в Разград, същата схема е действала и в театъра в Смолян.

Още: Схемата в театъра в Смолян: Обвиниха директора, присвоени са над половин милион лева

Какво написа Тони Димитрова

Левко, представям си колко си самотен сега!Съдници много, а приятели малко! И повечето мълчим. Защото мълчанието е...

Posted by Тони Димитрова on Thursday 3 October 2024

"Левко, представям си колко си самотен сега!Съдници много, а приятели малко! И повечето мълчим. Защото мълчанието е безболезнено и по-лесно!Мълчах и аз, защото не знаех какво да кажа. И сега не знам, но ще спра да се самоуважавам ако не напиша това.", пише Тони Димитрова, която е работила с Манукян дълги години.

"Благодаря ти за 140-те концерта заедно! Благодаря ти за таланта, чудовищният работохолизъм, за това, че не отблъскваше моите внезапни хрумки на сцената, и участваше в тях,затова, че след дълго дърпане, все пак пя с мен, затова, че много пъти ми даде диригентската си палка за мъничко, и ми показа как се прави, затова, че приемаше с широка усмивка чувството ми за хумор, даже, когато леко прекалявах шегите за прическата ти, оприличавайки те с този или онзи известен човек!!За това, че безброй пъти ми написа и каза, че ме обичаш и вярваш в общата ни работа. За това, че ме запозна с приказните и любими мои хора от Разградската филхармония, които отдавна си ги наричам "моите хора"! За това, че изтегляше от дъските на сцената пропадналите ми токчета, за това, че следеше всяко мое движение и дишаше с мен на всяка песен. Благодаря ти за всичкото това щастие, което преживях 140 пъти!", допълва певицата и завършва своята публикация с приятелска подкрепа:

"По горещата тема ще кажа това: ако си виновен, ще се срамувам заедно с теб, но ако се окаже обратното, това ще е 141-то ми щастие! Знаеш ми телефона!"

Още: Тони Димитрова с шокираща изповед: Преподавател от НАТФИЗ унизил дъщеря ѝ

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес