Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сърце от злато: Певицата Тони Димитрова спаси завързано на гробищата куче (СНИМКИ)

07 март 2024, 15:51 часа • 2075 прочитания

Любимката на цяла България - певицата Тони Димитрова, за пореден път доказа, че има златно сърце. Тя сподели трогателна история за едно куче.

За какво става въпрос?

Преди ден певицата публикува в профила си във Facebook снимки на много симпатично куче и написа следното: "Днес, на гробищата в Бургас, в края, го намерих вързано много здраво за една пейка! Не се знае от кога! Красиво младо куче! Ти, който направи това, човек ли си?". Става ясно, че певицата намира беззащитното животно и веднага го развързва, за да се погрижи за него. Тя го закарва в приют, за да може да бъде прегледано.

Днес, на гробищата в Бургас, в края, го намерих вързано много здраво за една пейка! Не се знае от кога! Красиво младо куче! Ти, който направи това, човек ли си?

Posted by Тони Димитрова on Wednesday, 6 March 2024

Щастливата развръзка

След като постът ѝ се разпространява светкавично, в крайна сметка публикацията достига и до истинските собственици на животното. Те успяват да си вземат обратно кучето и пишат благодарствено съобщение на певицата.

Ето какво споделя самата Тони Димитрова: "Мили мои, стопаните на този красив "Бобчо" го намериха, благодарение на това, че толкова много от вас споделиха поста ми! Благодаря ви от сърце! Е, признавам, че ще ми е мъчно за него, и тъкмо се бях настроила във вторник да съм при него! Бобчо, расти на воля, момче, дано си обичан и щастлив! А аз ще те пазя в сърцето си!".

Мили мои, стопаните на този красив “Бобчо” го намериха, благодарение на това, че толкова много от вас споделиха поста...

Posted by Тони Димитрова on Thursday, 7 March 2024

Припомняме, че Тони Димитрова е част от дебютното парче на Христо Стоичков "Любов поне".

Още: Тони Димитрова направи скандални разкрития за бивш любим (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес