Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Свлачища и катастрофи пречат на движението по някои пътни участъци

06 април 2015, 14:32 часа • 3577 прочитания

Няколко свлачища в цялата страна пречат на нормалното движение по пътищата в цялата страна.

Временно е затруднено движението по пътя Рила-Рилски манастир при с. Пастра, поради свличане на скална маса. Движението се извършва в едната лента, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Друго свлачище ограничи движението по път III-6222 Ваксево–Смоличано–Пелатиково–Згурово-Граница в урбанизираната територия на с. Пелатиково, Кюстендилско. Обходният маршрут е през Невестино-Четирци-Ваксево-Смоличано-Пелатиково и обратно.

Две катастрофи затрудняват движението на различни места в страната. Временно е ограничено движението по път I-6 София - Бургас, в района на Ветрен, поради възникнало пътнотранспортно произшествие. Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: път I-6 - Нова махала - Зимница - Дъбово - път I-6.

Временно е ограничено движението от 32 км до 36 км по път II-19 Симитли - Разлог, в района на гр. Разлог, поради аварирал тежкотоварен автомобил. Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут през град Разлог.

Снимка: Архив

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес