Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Страхотни награди за предстоящия Иноеър хакатон

31 май 2023, 14:50 часа • 961 прочитания

Имаме чудесна новина за предстоящия INNOAIR хакатон! Европейските културни институти – членове на EUNIC, се присъединяват, за да подкрепят проектирането на иновативни идеи и прототипи с вълнуващи награди! Най-добрите иноватори не само ще получат финансови награди и ще бъдат поканени в общинския пясъчник на София за по-нататъшно развитие, но и ще могат да подобрят езиковите си умения на различни езици – избирайки между португалски, испански, немски, френски, италиански и унгарски! Всеки институт ще може да осигури един курс, за един семестър, който започва от есента на 2023 г.:


    Институт Камойнш (Португалия)
    Институт Сервантес (Испания)
    Гьоте институт (Германия)
    Френски институт (Франция)
    Италиански институт (Италия)
    Институт Лист (Унгария)

Регистрацията за записване на вашия екип за хакатона е отворена до 31 май 2023 г. ТУК!

Ако се интересувате от устойчиви технологии и иновации, и ако имате идеи, които могат да подобрят градската ни среда, не пропускайте тази приказна възможност!

Подробна информация за състезанието - програма, условия, предизвикателства, жури и финал, можете да откриете на страницата на INNOAIR.

Проектът ИНОЕЪР е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Инициативата „Иновативни дейности за градско развитие“       

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес