Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоян Тончев: Докато не се изправи целият народ, ще си назначават главни прокурори

24 октомври 2019, 14:55 часа • 4522 прочитания

"Докато не се изправи целият български народ и не покаже, че той е суверенът - ще фалшифицират изборни резултати, ще охраняват чрез полицията мутри и ултарси, ще арестуват и репресират неудобните за властта", посочи журналистът Стоян Тончев чрез своя фейсбук.

"Ще забраняват снимане на улицата, ще ограничават права, ще си назначават главни прокурори, ще живеем в мафиотска държава и ще продължаваме да се давим в тинята, заемащи първите места като държава и нация във всички негативни световни класации!

И не, не трябва да си казваме: "Това е положението!", а трябва да отворим очите си, да изчистим гурлите от тях и да излезем от будната кома, в която сме изпаднали вече 30 години, за да изразим мощно и без страх волята си, защото повече така не може да продължава!"

Припомняме, че през 2016 година журналистът беше пребит с бухалки. Точно 3 години след жестокия побой над журналиста от Поморие Стоян Тончев, Районният съд в морското градче оправда двамата подсъдими за него.

"Продължавам да твърдя, че поръчката за това нападение, което за мен е опит за убийство, идва от Община Поморие", заяви той след нападението.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес