Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спести до 50% от цената с Kaufland Card

26 август 2024, 18:04 часа • 2102 прочитания

Богато разнообразие от изключително атрактивни цени с отстъпки до 50% очаква притежателите на Kaufland Card тази седмица в хипермаркетите на най-голямата верига в страната. Лоялните клиенти могат да закупят от земел със сусам само за 10 ст., през сирене Lacrima до луканка „Стария ловец“ на половин цена до 1 септември.

Сред изгодните предложения са различни месни деликатеси като филе „Елена“ с 36% намаление, свинска варено-пушена плешка само за 10,99 лв. за килограм, шпек „Народен“  и различни артикули с марката „Перелик“ намалени съответно с 33% и 28%.

Любителите на млечни продукти също ще са приятно изненадани с атрактивни предложения като кашкавал от краве мляко „Белисима“ за 16,99 лв., топено сирене President намалено с 21%, различни видове сиренца Fivepi с 25 % отстъпка в цената и краве масло с дискаунт от 31%. Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват от намаление с 25% и на всички млечни продукти „Булгарче“.

Слънчогледово олио „Златно добруджанско“ само за 2,29 лв. за литър и маслиново олио Costa D`Óro с 30% отстъпка също е сред специалните седмични оферти с Kaufland Card.

Маслини „Каламата“ от витрината с обслужване намалени с 42% ще зарадват всяко домакинство. Консервирани и замразени храни, сред които мини банички, панирани пръчици с кашкавал и продути с марката Bonduelle са намалени до 40%.

Не липсват и сладки изкушения и различни видове кафе на много атрактивни цени за лоялните клиенти на веригата. Всички протеинови продукти Fitspo и Bezzo тази седмица са намалени с 30%.

Различни видове бира, минерална вода и безалкохолни напитки на марката Coca-Cola са с отстъпки в цената до 38%.

С активирането на купон от 20 точки, притежателите на Kaufland Card могат да се сдобият с 25% намаление на всички котидж сирена и всички ракии от марката „Пещерска“, както и 35% отстъпка за сладоледи Milka.   

Всички актуални предложения за перода 26 август – 1 септември може да намерите в седмичната брошура на Kaufland тук.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес