Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сигнал за бомба в The Mall

13 декември 2012, 19:30 часа • 18459 прочитания

Сигнал за бомба е подаден за мола на бул. "Цариградско шосе", съобщиха от МВР, предаде БГНЕС.

Сигналът за поставено взривно устройство е подаден на тел. 112 пет минути преди 17 ч. Всички граждани са евакуирани от мола. На мястото се прави оглед.

Припомняме, че сигнал за поставено взривно устройство опразни днес сградата на Съдебна палата в столицата. Сигналът за бомба е подаден от анонимен глас на телефон 112 в 08.15 часа. Анонимният глас казал, че взривът е поставен в Софийски градски съд (СГС), който се помещава в сградата на палатата. Днес сигнали за бомби бяха подадени и за двете съдебни палати във Варна.

От началото на месец ноември няколко бяха сигналите за бомба в сгради на съдебната власт. На 9 ноември Съдебната палата и Софийският районен съд бяха затворени след сигнал за бомба. На 27 ноември имаше сигнал за бомба в Градския съд.

Междувременно десетки бяха сигналите за бомби в училища в столицата, в големи търговски центрове. Имаше задържани ученици дори. В страната също не липсваха фалшиви заплахи – в кметството в Неделино, в училища във Варна, във Видин, в Бургас, в Районния съд в Исперих, в Съдебната палата в Благоевград.

Редактор: Десислава Ушатова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес