Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шок за Лейкърс, Кобе Брайънт се контузи

14 март 2013, 17:05 часа • 9479 прочитания

Отборът на "Лос Анджелис Лейкърс" получи жесток удар по амбициите си да се пребори за място в плейофите, след като лидерът на тима Кобе Брайънт получи контузия в глезена по време на загубата от "Атланта Хоукс" и излиза от игра за неопределено време, предаде БГНЕС.

Брайънт получи травмата в последните секунди на мача, когато се опита да прати срещата в продължение със стрелба от ъгъла на полето. Той бе атакуван агресивно от Дантей Джоунс, като при падането стъпи на крака на съперника си и изкълчи глезена си. От Лейкърс обявиха, че не се знае от колко време ще има нужда Коби за възстановяване.

"Преди всичко искам да кажа, че това е много опасна игра от негова страна. Съдиите трябва да предпазват нападателите. Не може защитника така да влиза в мен, това е опасно. Не знам колко е тежка контузията", сподели разочарованият Брайънт след мача. "Не мога да мисля за друго, освен че трябва да чакам цяла година, за да си отмъстя", допълни звездата на еерняците.

Освен контузията на Кобе, "Лейкърс" загубиха и мача - с 92:96. Езерняците заемат последното осмо място в Западната конференция, даващо право на участие в плейофите с баланс от 34 победи и 32 загуби. Зад тях е "Юта Джаз" с баланс от 33 победи и 32 загуби, а сега, с контузията на Кобе, джазмените със сигурност ще се настървят да гонят място в плейофите.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес