Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шамара: Ако Орешарски падне, идва Борисов, а никой не иска тоя тъпанар

27 декември 2013, 12:00 часа • 61737 прочитания

"Вчера се събраха нищожно количесто хора на фона на февруарските протести. Медиите продължавате да изкривявате нещата и да твърдите, че протестиращите са млади, умни, демократични. Народът се произнесе и категорично заяви, че не иска ГЕРБ да управляват. Бойко Борисов инвестира адски много средства, за да се върне на власт. Така Мишо Шамара коментира вчерашните протести срещу правителството в ефира на БТВ.

"Вие медиите трябва да се научите какво е демокрация - в нея няма млад, стар, човек от чужбина или циганин, или българин. Там всички сме равни пред урните.

Народът е решил, че БСП, ДПС и "Атака" ще управляват. Не може някакви хора от чужбина да обясняват кое ще е добре за България. Аз не обвинявам хората от чужбина, но този протест не е сериозен. Вчера нямаше повече от 2000 души, а февруари във Варна се събирахме по 70 000 души. Тези протести защитават олигархията. И на малките деца е ясно, че ако Пламен Орешарски падне, на власт ще се върне Борисов, а никой не иска тоя тъпанар да управлява", каза още рапърът.

"Протестиращите говорят празни приказки и завършени глупости. Те не дават алтернатива", категоричен беше Шамара.

"Хората се плашат от Тройната коалиция като от Торбалан, а Бойко е изкарван като Дядо Коледа. Вчера бяха някви си 2000 души, февруари бяхме 70 000 и хората се палеха. Не обвинявам студентите от чужбина. Те сега са се върнали и искат да се видят с приятели. Протестът е интересна форма на забавление, но не е сериозен", отбеляза още Шамара. 

На различно мнение беше Йордан Агов, който е българин, живеещ в чужбина и участник в протестите. Ние сме недоволни и искаме промени. Няма как да давам предложение за следващите управляващи. Това е недопустимо. За мен политиката е мръсна работа. Ние се върнахме от чужбина и протестираме. Вчера се събрахме и създадохме единен щаб на протеста и ще продължим напред, завърши Агов.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес