Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Серията Lines на Bergner влиза в Kaufland

01 октомври 2024, 15:36 часа • 495 прочитания

От 23 септември до 17 ноември клиентите на Kaufland могат да закупят модерни продукти за своята кухня от серията Lines на Bergner с отстъпки до 60%. Предложенията включват подходящи за всяко домакинство тигани, тенджери, касероли и прибори за готвене. Сред артикулите има още уред за готвене с горещ въздух, тостер и електрическа кана на супер изгодни цени. В този период клиентите на ритейлъра ще могат да се възползват от преференциалните цени на продуктите с Kaufland Card или като събират промоточки от пазаруване в хартиен паспорт.

Освен с високо качество, серията Lines на Bergner се отличава с модерен и елегантен дизайн. Тенджерите и тиганите на марката са със 100% безопасно незалепващо ILAG® покритие, притежават топлинен индикатор „Heatdot Technology“, ергономична дръжка и са подходящи за всички видове котлони. Допълнителна система показва и количеството използвана мазнина за възможно най-добри резултати.

През промоционалния период клиентите могат да се възползват от ексклузивните цени чрез активиране на купони с Kaufland Card или чрез събиране на промоточки от пазаруване в специален хартиен паспорт. Всеки 5 лева от стойността на покупка в хипермаркета се равняват на 1 точка. Желаещите да участват, могат да получат своите паспорти в магазините на ритейлъра. Събраните точки могат да се използват до 17 ноември или до изчерпване на промоционалните артикули.

Сред топ предложенията от серията Lines на Bergner, клиентите на Kaufland могат да се сдобият с уред за готвене с горещ въздуx 5 л. за 119,99 лв. С повече от 50% са намаленията на тостер и електрическа кана 1,7 л., които са на цени съответно от 44,99 лв. и 34,99 лв. С до 60% са намаленията при различните размери тенджери и касероли. За кулинарните ентусиасти, лидерът в ритейла е подготвил комплект 3 броя тигани с различна големина за 54,99 лв., уок тиган с капак за 44,99 лв., грил тиган за 35,99 лв., както и тиган за палачинки за 27,99 лв. Модерните детайли в кухнята могат да бъдат допълнени и с комплект от 4 части прибори за готвене за 29,99 лв. и 3 броя ножове и блок на цена от 34,99 лв.

Всички продукти може да видите тук.

*Продуктите могат да бъдат закупени и без предоставяне на карта за лоялност, но на редовна цена.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес