Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сергей Станишев: Срещу нас ще има безмилостна и непочтена атака

08 октомври 2012, 20:19 часа • 8533 прочитания

Срещу нас ще има безмилостна и непочтена атака, както се случва напоследък с комисията „Яне Янев”. Това каза председателят на БСП и президент на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев на среща с Градския съвет на БСП-София под надслов „Победата започва от София – Солидарни с хората”, предаде Агенция „Фокус”.

Не съм чул друга европейска държава, в която управляващи да създават комисия срещу опозиция на тема корупция – това е пълен абсурд. Ще я използват като политически елемент”, добави Станишев. По думите му водещото в изборната кампания е разговорът с хората.

Във връзка с новооктирития часовник на ул. „Позитано” 20 – централата на БСП, Станишев каза, че това е часовник, който отброява дните на това управление. „Мисията е възможна – нека направим така, че действително мисията, която сме си поставили, да стане реалност заради България”, заяви Сергей Станишев.

„Върви целенасочен процес на изпростяване, на стил и вкус, който да принизи всичко. Това не е случайно, защото на този тип власт им трябва не общество от граждани, просветени, живеещи спокойни, имащи доходи, а им трябват хора, които тънат в мизерия. Ще отстояваме българската духовност”, каза Станишев. Той добави, че Стефан Данаилов е станал напоследък обект на много манипулации и атаки, защото винаги е отстоявал своите позиции.

Във връзка с договора за проекта АЕЦ „Белене” и въпроса защо Сергей Станишев не го е подписал, Станишев каза: „Не е работа на министър-председателя да подписва договор между две компании – би било дори нарушение”.

Редактор: Десислава Симова

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес