Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роналдо наказа два пъти Челси

08 август 2013, 10:56 часа • 4846 прочитания

Испанският гранд "Реал Мадрид" спечели първия си трофей за новия сезон. Кралския клуб взе "International Champions Cup", след като победи с 3:1 "Челси" на финала в Маями, предаде football24.bg.

В голямата звезда на вечерта се превърна Кристияно Роналдо. Португалската звезда очевидно изгаряше от желание да удари отбора на Жозе Моуриньо, който преди няколко дни си позволи да каже, че Кристияно не е истинският Роналдо. 

Марсело откри резултата за "Реал" в 4-ата минута след хубав извеждащ пас и гол покрай вратаря. "Челси" обаче бързо се съвзе и малко по-късно друг бразилец Рамирес изравни. Тогава дойде времето на Роналдо, който направи разликата в мача. В 31-ата минута Кристияно изпълни своя специалитет от пряк свободен удар и отново изведе своите напред. Десетина минути след началото на второто полувреме португалецът засече с глава хубаво центриране и оформи крайния сезултат 3:1.

След мача треньорът на Белия балет Карло Анчелоти похвали най-голямата си звезда и заяви, че той е човекът за "Реал", а Жозе Моуриньо заяви, че Роналдо вкарва цял живот и е новина, когато не го направи. Специалния обаче не пропусна да каже, че и при двата гола на португалеца защитата в синьо е сбъркала.

В мача за третото място в турнира "Милан" спечели с 2:0 срещу "Лос Анджелис Галакси" с голове на Балотели и Нианг.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес