Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рейзинг осигурява безплатен вход за Автомобилен Салон София 2013

10 юни 2013, 16:46 часа • 14565 прочитания

През следващите три дни - 11, 12 и 13 юни, в централното фоайе на Сити Център София, ще бъдат разположени два комплекта автомобилни състезателни симулатори. Всеки от тях се състои от специално изработена седалка и аксесоари към нея Rseat Evo v3, волан Logitech G27, оригинална игра Grid 2, монитор и слушалки и ще дадат възможност на посетителите да се състезават в съвсем новата втора част на състезателната видео игра GRID. Във видео играта БЕЗПЛАТНО могат да включат всички желаещи, а наградите са девет билета за Автомобилен салон София 2013, където освен възможността да спечелят автомобил по избор ще могат да се състезават и в специалния ТУРНИР ПО GRID 2! Това ще е първият турнир по популярната игра в България, а първата награда е на обща стойност 1977 лв (седалка Rseat Evo v3 + стойка RS Stand S2 + волан Logitech G27).

Много са наградите, които ще бъдат раздавани всеки ден от дългоочакваното автомобилно шоу. От карти за гориво на стойност по 40лв. до едноседмична почивка в най-новия четиризвезден хотел Palm Wings Beach Resort & Spa Kusadasi 4* De Luxe  в Кушадасъ.
Подробната програма може да прочетете тук >>>

Един тренировъчен ден с Румен Дунев и Калин Бенчев ще бъде наградата за един запален фен, която ще се тегли на 22 юни и ще бъде връчена лично от двамата пилоти. На щанда на Дунев Рейсинг Скуул всеки желаещ ще може да премери сили с пилотите на истински рали симулатор.

Всички посетители ще могат да се срещнат и с шесткратния шампион в българския рали шампионат Димитър Илиев, с един от доайените на българския автомобилен спорт Илия Чубриков и с един от най-обещаващите български рали пилоти Григор Григоров.

Голямата награда разбира се е автомобил! С попълване на  анкетна карта, всеки посетител трябва  да отбележи своя избор от  Citroёn C-Elysee Seduction, Dacia Sandero, FORD FIESTA, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE, Renault Clio IV и  Škoda Citigo. Печелившият ще бъде изтеглен на 23 юни от 17.00 ч., в присъствието на представители на медиите.

Автомобилен салон София 2013 очаква своите посетители в Интер Експо Център – София  всеки ден от 15 до 23 юни от 10.00 до 20.00ч., а всички новини могат да бъдат следени на безплатното мобилно приложение.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес