Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Редки видове цветя и растения този уикенд в Сердика Център

08 юни 2021, 16:04 часа • 13077 прочитания

През юни Сердика Център поставя началото на специални събития, които ще привличат вниманието на посетителите със своите интересни теми, експонати и гости. От 11 до 13 юни на Голямата ротонда на ниво -1 в мола ще оживеят „Тайни градини“, които ще представят на едно място малко познати цветя и растения, екзотични и рядко срещани видове кактуси, сукуленти, микро растения, билки и подправки. Цветното изложение ще е отворено за посетители и в трите дни между 12:00 и 20:00 часа.

В началото на лятото Сердика Център дава възможност на всеки да покани красотата на природата в дома си по необичаен начин. По време на изложението ще бъдат представени цветни декорации и решения за отглеждане на цветя и други растения и билки - в дома, на терасата, в градината. Организаторите обещават голямо разнообразие, далечни и необикновени растителни видове и аксесоари за отглеждането им.

В събитието „Тайните градини“ на Сердика Център ще се включат различни градински центрове и разсадници, които ще покажат своите интересни растения. На изложението ще открием още представители на интериорна и екстериорна растителност като модулни градини, скандинавски мъх и сукуленти; концептуални български брандове за аксесоари, продуктови дизайнери и много други.

 Сред участниците в „Тайните градини“ са цветарски магазин „Обича ме, не ме обича“, 3D Garden, Mini garden, Cactus-online.net, Fine arc studio, Цветята! “Домашни истории” и Цветята! “Вълшебните тераси”, Artemisia - цветни съвети за по-зелен живот и други. Събитието се организира съвместно с Cactus Lab - продукти и преживявания с растения, които правят живота на градския човек по-здравословен, зелен и красив.

Пълна информация може да се открие на serdikacenter.bg и във Facebook страницата на Сердика Център.

Цветното изложение ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Входът за посетителите е свободен!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес