Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радуканов: Не съм магьосник, за да бием всеки мач

05 април 2013, 14:24 часа • 4252 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че не е магьосник, за да преобрази ЦСКА за един миг, предаде БГНЕС. Червените тръгнаха добре при новия наставник, но онзи ден отпаднаха от турнира за Купата на България след поражение с 0:1 у дома от "Локомотив София".

"Имахме ден за размисъл. Поговорихме си, казахме си най-важните неща. Мобилизирани сме за мача с Ботев Враца. Настроението не бе много на ниво. Във футбола е така. По най-бързия начин трябва да загърбим това и да си вземем поука. Заставам зад играчите и мисля, че предстоят по-добри дни. След отпадането от Купата на България, приоритет ни остава шампионската лига", сподели Радуканов.

Запитан какъв е проблемът на ЦСКА, треньорът се разпали и се опита да даде обяснение. "Не съм Дейвид Копърфийлд с магическа пръчка да направя така, че ЦСКА да бие във всеки мач. Всеки си има виждане за състава, но аз решавам накрая. Работил съм и съм учил много, за да стигна до този пост. На мен ми е най-болно, че не спечелихме Купата, защото я бях вдигнал преди 20 години като играч и сега най-много от всички вярвах, че пак ще я вземем", заяви той.

Станко Йовчев остава контузен за мача с Ботев Враца, а Мартин Камбуров също е получил удар и тепърва ще бъде оценявано състоянието му.

От ЦСКА отрекоха и слуховете, че Спас Делев е бил на дискотека в нощта преди мача с "Локомотив София". Пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев лично каза, че Делев е бил на лагера в Правец с отбора.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес