Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Продукти за 1 лв. или 1 стотинка до 18 август в Kaufland

07 август 2024, 16:04 часа • 5292 прочитания

 Всеки ден до 18 август притежателите на картата за лоялност Kaufland Card могат да получат допълнителни отстъпки и изненади със специален купон от кампанията „Летни изненади всеки ден с Kaufland Card“. За да се възползат, те трябва всеки ден да отварят приложението си K-App с добавена към него дигитална или физическа Kaufland Card и да кликнат върху екрана с надпис „Изненада за деня“. Така автоматично купонът ще бъде добавен в секция „Купони“, а за да го използват те трябва да го активират и да сканират своята Kaufland Card преди плащане.

Сред купоните могат да получат продукти както с 50% намаление, така и такива за 1 лв. или 1 стотинка. Всеки купон може да бъде използван в рамките на три дни след неговото получаване, включвайки и деня на отключването му. Участието не е обвързано с покупка, като купоните не се включват при онлайн покупки през Glovo.  

Повече информация за кампанията „Изненада за деня“ може да намерите  на kaufland.bg.

Kaufland Card е достъпна в два варианта – физическа, която може да бъде издадена във всеки хипермаркет на веригата, и дигитална, която може да бъде изтеглена от мобилното приложение на Kaufland. С всяко пазаруване притежателите на Kaufland Card трупат точки и активират ексклузивни и предложения с още по-атрактивни оферти. Използването на Kaufland Card при всяко пазаруване предоставя на клиентите разнообразни предимства: ексклузивни купони, игри с награди, седмични оферти и партньорски отстъпки.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес