Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предмартенско благотворително събитие в полза на бездомни животни

06 февруари 2018, 09:06 часа • 4863 прочитания

На 17 февруари 2018 г. (събота), от 10 до 18 ч., в зала за събития „В парка“ /Малкото НДК, 2 ет./ ще се проведе традиционното Dare2Care Animals Предмартенско благотворително събитие в полза на бездомни животни. Вход свободен.

Събитието цели да бъдат събрани средства в помощ на спасени бездомни животни, както и да се повиши осведомеността на обществото за проблема с безстопанствените животни и за нуждата от по-добра грижа за четирикраките приятелчета в по-цялостен аспект. По време на събитието ще има възможност и за безплатна консултация с ветеринарни лекари от столична клиника, готови да съветват и отговарят на въпроси за здравето и правилното отглеждане на домашните ви любимци.

На място ще можете да закупите красиви мартенички с животни, мартенички за кучета, гривни и други оригинални мартенски форми, тематични картички, книги, бижута, арт неща и др. Всички артикули са изработени и дарени от артисти и доброволци в полза на каузата, защото с общи усилия се постига по-голяма промяна и се спасяват повече животи.

Всички са добре дошли на събитието, дори и домашните ви любимци. Доведете и своето куче, защото атмосферата винаги е по-приятна с повече щастливо махащи опашки, но не забравяйте да взмете и някой приятел за компания.

На място ще има и приготвени специално за събитието кексчета, кучешки лакомства, рисуване на временни татуси с кана и консултация с таро карти. Всички участващи автори и артисти предоставят 100% от събраните по време на събитието средства за каузата.

Организаторите са подготвили и други изненади, които може да видите на страницата на събитието тук: https://goo.gl/h9CjjB

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес