Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предизвикателството на PEPSI – вече и в България

21 юли 2023, 13:45 часа • 5752 прочитания

Тази година в България за първи път ще се проведе маркетинг кампанията „Приеми предизвикателството на PEPSI“. Тя започна на 30 юни и ще продължи до края на август, а световноизвестната марка ще посети 6 града като част от пътуващата си кампания.

В рамките на „Предизвикателството на PEPSI“ ще бъде реализирана серия от най-малко 22 събития и активности по време на едни от най-горещите летни фестивали. Сред тях са третото издание на Midalidare Rock Festival, както и първите концерти на Gucci Mane и Black Eyed Peas в България.

С „Предизвикателството на PEPSI” брандът цели да предизвика потребителите да се доверят изцяло на вкусовите си предпочитания, вземайки участие в сляп тест на две кола напитки, едната от които е PEPSI, и споделят коя им харесва повече. До момента тази уникална кампания е реализирана в над 30 държави с почти 3 милиона участници, мнозинството от които са избирали вкуса на PEPSI като предпочитан по време на слепите тестове.

В последните седмици „Предизвикателството на PEPSI” изпита сетивата на жителите и гостите на София и Пловдив. Желаещите да се включат в кампанията, които все още не са имали шанса да го направят, ще могат да станат част от предизвикателството съвсем скоро по време на дългоочаквания концерт на Black Eyed Peas на 22 юли в Бургас, събитията във Варна на 25 и 26 юли или във Велико Търново на 28 и 29 юли, както и на други активности част от календара на кампанията. Информация за събитията можете да намерите на официалния сайт на кампанията – www.PEPSI-bg.com/taste.

"Предизвикателството на PEPSI" е нестандартен забавен начин, с който марката да излезе от традиционните комуникационни канали и да създаде директен контакт с потребителите. За целта по време на всяко от събитията ще бъдат създадени специални кътове с много изненади, добро настроение и подаръци за включилите се в кампанията.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес